15Mpedia:About/no

De 15Mpedia
Saltar a: navegación, buscar
Other languages: العربية, Aragonés, Asturianu, Català, Deutsch, Ελληνικά, English, Español, Esperanto, Euskara, Estremeñu, Français, Galego, Italiano, 한국어, Norsk, Polski, Português, Pусский.
Puerta del Sol in Madrid, 20 de mayo de 2011.

15Mpedia er et åpent konservasjonsleksikon om 15M bevegelsen, som er en del av 15M.cc prosjektet. Reglene er til likhet som hos nettstedet Wikipedia:

  • 15Mpedia er et konservasjonsleksikon.
  • 15Mpedia jobber mot et "nøytralt synspunkt". Det betyr: -tilbud av informasjon fra alle mulige vinkler -korrekt presenterte synspunkter -å gi maksimal informasjon i artiklene slik at leserne forstår hvert synspunkt -å ikke presentere noen synspunkt som "den rette" eller "den beste". Det vil si at sitering av autoriserte kilder blir sjekket til enhver tid, spesielt på de kontroversielle temaene.
  • 15Mpedia er et åpent konservasjonsleksikon. All innhold på denne siden er tilgjengelig grunnet Creative Commons (CC-BY-SA) lisensen.
  • 15Mpedia følger regler av skikk og bruk: -respekter dine 15Mpedia-kamerater uansett om du er uenige i deres synspunkt. -vær høflig. -unngå å angripe noen på et på et personlig plan, og generalisering. -vær rolig når opphetede situasjoner oppstår.
  • 15Mpedia har ingen strenge regler utover de fem generelle prinsippene som er nevnt ovenfor. Men når en lager, flytter eller modifiserte artikler er det i orden å være litt dristig.

For å få bedre forståelse til reglene kan du lese "Hva 15Mpedia ikke er".