Cardedeu.info

De 15Mpedia
Saltar a: navegación, buscar

Cardedeu.info es un medio de comunicación.

Contenido

[editar] Historia

Durant aquests anys, els moviments socials de Cardedeu no han parat de fer coses però quan es tractava d’informar-ne es confiava massa sovint en que ja ho farien els mitjans de comunicació, ja siguin El Nas, el 9Nou, etc. El problema de confiar en ells no és pas que diguin mentides, que sovint també, sinó el que no diuen i els implícits que la disfressa de la neutralitat comporta. Es per això que al Septembre del 2013 es va decidir crear Cardedeu.Info. Després d'uns mesos, al Març del 2014, es presenta públicament.

Fer és ser i ser és dir. Des de les assemblees de Cardedeu que lluitem per la utopia fa ja anys que fer forma part del nostre dia a dia. Oposant-nos a les misèries del patriarcat i el capitalisme i d’un sistema polític còmplice hem estat capaços d’afirmar-nos en aquests temps de barbàrie. Des de l’okupació fins a la desobediència, des del repartiment d’octavetes a la irrupció en els Plens de l’Ajuntament hem plantat cara als responsables de la injustícia. I tot i que sigui cert que cadascun dels nostres actes diu també alguna cosa de nosaltres, la veritat és que poques vegades hem estat nosaltres mateixes qui directament s’ha dedicat a explicar-les. És per això que hem creat aquest portal, perquè només així podrem evitar que els altres es dediquin a dir-nos qui som.

Cardedeu.info és un portal d’informació que no amaga la seva parcialitat. Perquè la quimera d’uns mitjans de comunicació neutrals és la negació en l’àmbit del periodisme del nostre paper com a subjectes del món que ens ha tocat viure. Quan des de diaris i televisions s’afirma que la seva funció és donar veu a totes les parts per a informar caldria afegir que aquesta, a la pràctica, és la funció d’aquells compromesos amb amagar les relacions de poder. La pluralitat als mitjans és al capdavall un simple joc de posicionaments que no aporta res per a la comprensió de les causes i les conseqüències. Un mecanisme que acaba reduint la informació al pur estereotip. Des de Cardedeu.info som molt conscients que la perspectiva ho és tot i és per això que ens posicionem sense embuts per oferir una informació al servei dels interessos i necessitats de la majoria social oprimida i explotada. Cardedeu.info no és el portal de Millet, Mas i companyia, és el portal de l’aturat, el desnonat i el precari. Aquesta és la nostra funció, ser parcials per a poder rebatre, aprofundir, explicar i, en definitiva, canviar-ho.

[editar] Organización

Cardedeu.info i els diferents moviments socials de Cardedeu

[editar] Coberturas

Cardedeu

[editar] Véase también

[editar] Referencias

[editar] Noticias relacionadas

Artículo principal: Lista de noticias

[editar] Enlaces externos

v · d · e         Medios de comunicación
Ámbito

Internacionales · Nacionales · Regionales · Locales · Hiperlocales

Formato

Blogs · Periódicos · Radios (libres· Revistas · Televisiones (privadas, públicas)

Periodicidad

Diarios · Semanales · Quincenales · Mensuales · Bimensuales · Trimestrales · Semestrales · Anuales

Temas

Generalistas · Arte y cultura · Ciencia · Deportes · Economía · Feminismo · Humor · Tecnología · Turismo · Otros temas

Por orden alfabético
Cargando...
Otros

Agencias · Boletines · Entrevistas · Grupos mediáticos · Manipulación mediática sobre el 15M · Noticias · Programas de televisión · Lista de periodistas y fotógrafos agredidos, retenidos o detenidos · Fotoperiodismo · Oficina de Justificación de la Difusión · Plataformas de comunicación · Radios libres · Radios online · Streamers

Ver también: Lista de medios alternativos · AEDE