Barcelona Activa

De 15Mpedia
Saltar a: navegación, buscar

Barcelona Activa es una empresa. És l'agència de desenvolupament local de l'Ajuntament de Barcelona.

Contenido

[editar] Historia

Creada l'any 1986, aquesta empresa municipal va néixer com un viver d'empreses amb 16 projectes incubats. Avui, Barcelona Activa suporta a les persones emprenedores, la innovació, la millora professional i la creació d'ocupació.

[editar] Servicios

Ofereix serveis en 4 àmbits d'actuació:

  • Creació d'empreses: acompanyant nous projectes empresarials cada any, dels quals més de 700 es converteixen en empresa.
  • Creixement empresarial, acompanyant empreses en la definició i posada en marxa de les seves estratègies d'expansió, a través de l'accés a nou finançament pel creixement o per a l'R+D+i, la internacionalització, o promovent la cooperació.
  • Capital humà, oferint nous continguts i metodologies d'orientació laboral de última generació que ja han estat transferits a altres entorns.
  • Promoció de l'Ocupació, facilitant l'accés al treball i millorant l'ocupació present i futura dels participants, en estreta col·laboració amb el teixit empresarial.

Barcelona Activa compta amb una llarga experiència en relacions de cooperació internacional, a través de la transferència i intercanvi de coneixement i metodologies per a la creació d'empreses, la divulgació i capacitació digital i el desenvolupament local a altres països.

[editar] Véase también

[editar] Referencias

[editar] Noticias relacionadas

[editar] Enlaces externos


v · d · e         Empresas
IBEX 35

Abengoa · Abertis · Acciona · Acerinox · Actividades de Construcción y Servicios · Amadeus · Arcelor Mittal · Banco Bilbao Vizcaya Argentaria · Banco Popular Español · Banco Sabadell · Banco Santander · Bankinter · Bolsas y Mercados Españoles · CaixaBank · Corporación MAPFRE · Enagás · Endesa · Fomento de Construcciones y Contratas · Gas Natural · Grifols · Grupo Ferrovial · Iberdrola · Inditex · Indra · International Airlines Group · Mediaset España Comunicación · Obrascón Huarte Lain · Red Eléctrica de España · Repsol · Sacyr · Supermercados Dia · Telefónica · Técnicas Reunidas · Viscofan

Por sector
Por orden alfabético
Cargando...
Conceptos

Emprendedor · PyMEs · Microempresa · Forma jurídica · Empresa pública · Empresa privada · Empresa familiar · Filial · Franquicia · Organización sin ánimo de lucro · Sociedad Anónima · Sociedad Limitada · Sociedad Limitada Nueva Empresa · Sociedad Limitada Laboral · Sociedad Cooperativa · Compañía startup ·

Véase también: CEOE · Lista de bancos · Lista de empresas que han hecho EREs · Spain Investors Day · Lista de consejos de administración  · Lista de empresas privatizadas · Sectores estratégicos · Sector financiero · Sector de las telecomunicaciones  · Lista de presidentes  · Lista de accionistas