Assemblea de la Vila de Gràcia

De 15Mpedia
Saltar a: navegación, buscar

La Assemblea de la Vila de Gràcia es una asamblea.

Contenido

[editar] Historia

Esta sección necesita ser redactada. ¿Nos ayudas?


Al llarg de la història, els veïns i veïnes dela Vilade Gràcia s’han dotat de diversos instruments per a la defensa dels seus interessos. Arrel de l’acampada de Plaça Catalunya el maig de 2011, el moviment d’indignades del 15M s’estén als barris. L’Assemblea de Drets Socials de Gràcia convoca la primera assemblea el 24 de maig de 2011 a la Plaça de la Vila. Moltes veïnes hi acudeixen i queda constituïda l’Assemblea de la Vila de Gràcia (AVdG).

[editar] Organización

Esta sección necesita ser redactada. ¿Nos ayudas?

[editar] Funcionament

L’Assemblea de la Vila de Gràcia (AVdG) és un espai horitzontal (sense jerarquies), de participació veïnal per a crear una nova forma de relacionar-nos i de viure. en el que totes les veus són escoltades i tenen el mateix pes, i on s’intenta arribar a acords o consensos per mitjà del diàleg entre les diferents postures que hi concorren; optant per l’autoorganització, la recuperació d’espais comuns i la comunicació directa per a fer front a les necessitats i problemàtiques locals i globals de manera col·lectiva i coordinada.

[editar] Comissions tècniques (CT) i grups de treball (GT)

Estos son resultados automáticos usando la semántica de los artículos. Para hacer cambios, edita el artículo correspondiente y refresca.

Para crear una página nueva y que aparezca listada aquí usa alguno de estos formularios: Comisión o Grupo de trabajo.

Artículo Tema Lugar Día Hora Estado
Grup d’Habitatge i Espai Públic de la Vila de Gràcia Vivienda Banc Expropiat de Gràcia Activo
  • Comissions tècniques: Neixen en funció de les necessitats de gestió i administració de l’Assemblea. Les seves activitats són essencialment tècniques i estan sempre supeditades a la forma de procedir que de forma comú s’acorda en assemblea.
  • Grups de Treball: Neixen de les inquietuds dels seus participants; el seu funcionament és autònom, però necessiten l’aprovació de l’Assemblea.

[editar] Com es crea un Grup de Treball?

Una persona/grup de persones proposa crear un nou grup de treball. Presenten a l’assemblea els seus projectes, que seran aprovats en funció del seu compromís amb els eixos comuns de l’Assemblea.

[editar] Eixos comuns de l’Assemblea

Els eixos que uneixen als diferents GT i a l’ AVdG en el seu conjunt són els següents:

  • La solidaritat, el suport mutu i la desobediència civil com a forma de fer front comú a la dictadura financera i capitalista.
  • La crítica i l’enfrontament al desmantellament dels drets civils (pèrdua de sobirania) que estem patint per una crisis que no hem provocat i unes mesures (retallades/austeritat) que ens estan sent imposades i no hem decidit.
  • La creació i desenvolupament de propostes alternatives a aquest sistema.

[editar] Relació amb altres col·lectius de la Vila

La Vilade Gràcia té com un dels seus majors actius un alt grau d’associacionisme i una forta presència de col·lectius crítics amb aquest sistema. A l’ AVdG la participació és a títol individual i això no treu que els seus participants puguin pertànyer a altres col·lectius dela Vila.Larelació amb altres col·lectius dela Vilaes basa en campanyes concretes que formin part dels eixos comuns de l’assemblea.

[editar] Objectius a mitjà i llarg termini

A mitjà termini, l’AVdG mostra el seu desig d’erigir-se en un contrapoder real i efectiu des d’on plantar cara a les mesures (i els seu efectes) que des dels diferents poders ens són imposades i que afecten a les nostres vides. A llarg termini, a l’AVdG aspirem a ser l’òrgan decisori de la Vila de Gràcia.

[editar] Actividad

Esta sección necesita ser redactada. ¿Nos ayudas?

[editar] Documentos

Sospechamos que esta lista está incompleta. ¿Nos ayudas a completarla?

[editar] Véase también

Esta sección necesita ser redactada. ¿Nos ayudas?

[editar] Referencias

[editar] Noticias relacionadas

[editar] Enlaces externos

http://assembleadegracia.com/blog/

v · d · e         Asambleas
Por país

Alemania · Argentina · Australia · Bélgica · Canadá · Chile · Ecuador · España · Eslovenia · Estados Unidos · Francia · Grecia · Italia · Japón · Malasia · México · Nigeria · Perú · Reino Unido · República Dominicana · Rusia · Suecia · Suiza · Turquía · Uruguay

España
(por CC.AA. y provincia)

Andalucía (Almería, Cádiz, Córdoba, Granada, Huelva, Jaén, Málaga, Sevilla· Aragón (Huesca, Teruel, Zaragoza· Canarias (Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife· Cantabria · Castilla-La Mancha (Albacete, Ciudad Real, Cuenca, Guadalajara, Toledo· Castilla y León (Ávila, Burgos, León, Palencia, Salamanca, Segovia, Soria, Valladolid, Zamora· Cataluña (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona· Comunidad de Madrid · Comunidad Foral de Navarra · Comunidad Valenciana (Alicante, Castellón, Valencia· Extremadura (Badajoz, Cáceres· Galicia (A Coruña, Lugo, Ourense, Pontevedra· Islas Baleares · La Rioja · País Vasco (Álava, Gipuzkoa, Vizcaya· Principado de Asturias · Región de Murcia

Por municipio

Barcelona

Estudiantes

Asamblea UMA · Logroño · Fuenmayor · Calahorra · Toma La Facultad

Más asambleas

Lista de asambleas activas · Lista de asambleas inactivas · Ciudadanas: Asamblea Ciudadana de Sevilla · Represión: Asamblea Anti-Represiva en Madrid · Vivienda: Asamblea de Vivienda de Madrid · Varios: Virtual · Asamblea Interplataformas

Otros

E-mails · Facebook · Flickr · N-1 · Sitios web · Twitter · YouTube

Por orden alfabético
Cargando...

Véase también: Lista de asambleas en el extranjero · Lista de acampadas · Metodología asamblearia